Moa Outdoor Yoga

Utomhusträning och vårkänslor

Vad skönt det är när solen tittar fram, kroppen verkligen törstar efter ljuset! Igår på lunchen bestämde jag mig för att låtsas att det var vår och tog med mig yogamattan ut. Att träna utomhus är verkligen härligt (även om det var lite kyligt). Åh vad jag längtar till våren!

Brygga på brygga!

Andra gången jag vågat köra helt utan vägg.

Det lyckades! Men är fortfarande nervig över att tippa över.

Kände mig vårig i min vita och gröna outfit. Tightsen kommer från Cubus, tröjan från Aimn och yogamattan från Abilica. Skorna är mina New Balance som blivit ett par riktiga trotjänare sen Women’s Health Halvmarathon.

Kram, Moa

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma
    2 februari, 2017 at 14:40

    Sjukt bra Moa, själv är jag överlycklig om jag lyckas stå mot vägg, haha! Härligt att träna ute!

  • Leave a Reply