Kampsport Moa Moa testar Träning

Kickboxning och sparring

Igår följde jag med en vän och körde kickboxning på Kalvhagen Sthlm. Oj vad svettigt, roligt och tufft. Idag har jag träningsvärk i hela kroppen och framförallt i ryggen.

Min största utmaning var koordinationen, att slå och sparka i olika kombinationer. Och att samtidigt försvara mig, att komma ihåg att hålla upp armarna, stå stabilt och samtidigt skydda magen. Vi tränade dels på boxningssäckar varvat med kroppsviktsövningar och körde även en hel del sparring (där man boxas mot varandra) vilket var nytt för mig. Men de var snälla mot mig som tur var 😉

Vår tränare Marcus som startat klubben var toppen. Positiv, tålmodig och fick oss att ta i lite extra. Eftersom vi inte var så många på klassen hann varje person få mycket feedback. Gå dit och testa för att se om det är något för dig, de har gratis provträning och utrustning att låna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply