Moa Moa testar OCR Tips & trix Träning

Test av trampolinpark och hinderbana

I mellandagarna gjorde jag något riktigt roligt. Jag testade nyöppnade Bounce i Kungens kurva – en trampolinpark med parkourområde och en hinderbana. En timme flög iväg – och så gjorde även jag. Här kunde man öva på volter, studsa upp mot väggar, studsa över hinder och spela Dodgeball. 

I ett område fanns en hinderbana i Ninja Warrior-stil. Med armgång, klättervägg, linbana, slackline, olika hinder och en stor ramp. Å vad jag saknar hinderbanor, mer av det 2017!

Bounce Fit

Igår hade det nya passet Bounce Fit premiär, ett fitnesspass på trampolin. Så tränar bland annat NASA. 

Tips för att klara rampen!

Mitt första försök på rampen gick sådär, jag hade fullt fokus på att nå upp till kanten och när jag inte nådde saknade jag plan för nedvägen och ramlade rakt bakåt ner på ryggen. Men efter det gick det bra och jag lyckades ta mig upp för rampen.

En instruktör tipsade om hur man lättast tar sig upp. Ta sats och sprinta mot rampen, ta två stora kraftfulla steg upp på rampen, titta upp på kanten och i det tredje steget skjuter du ifrån rakt upp och tar tag i kanten för att sedan häva dig upp. Adrenalinkick!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply