Mindfulness Moa Resa Yoga

Retreat med yoga och meditation

Nu har jag kommit hem från helgens yogaretreat på Äleby gård, det har varit två mysiga och lärorika dagar tillsammans med 15 härliga tjejer. Retreaten hölls av Lina Lindahl som utsetts till Sveriges bästa yogalärare.

Under dagarna hade vi yogaklasser, fick prova på olika typer av meditation och utbyta erfarenheter med varandra. Retreaten hade verkligen ett helhetsperspektiv och det är roligt hur man kan öppna sig för varandra efter så kort tid när man spenderar två hela dagar tillsammans. Jag gillade Linas fokus på såväl det fysiska som psykiska. 

Vi lärde oss bland annat mer om tekniken i olika yogapositioner, svettades under mer intensiva pass, fick skriva brev till oss själva (blir spännande att se när det kommer) och gjorde Silent walk och Love and kindness meditation. Jag tar bland annat med mig bättre teknik i ”Hunden”, att andas med näsan, vara snällare mot mig själv och inte låsa lederna.

Äleby gård där retreaten hölls, ligger i Sörmland och arbetade mycket med hållbarhet och närproducerad mat. Maten och de som drev gården var fantastiska. Vi åt hjort, vildsvin och gös från omgivningarna tillsammans med egenodlade grönsaker, hembakat bröd och goda sötsaker.

Stort tack till min rumskompis och nyfunna bekantskap Sara Gärdegård som tagit alla de fina bilderna här ovanför!

Lite extra stolt är jag över att jag utmanade rädslan att tippa över och lyckades med mitt första huvudstående till slut!

Namaste!
Moa 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply