Event Moa Styrketräning

Test av Barre, Garuda och Pilates!

I veckan fick jag chansen att testa flera roliga träningsformer på ett event hos Studio Levels på Kungsholmen, en kombinerad träningsstudio och skönhetssalong. Barre och Pilates hade jag testat på tidigare någon enstaka gång och Garuda var helt nytt för mig. 

Jag gillade verkligen Barre, att få leka balettdansös. Idag känner jag av muskler jag inte är van att träna, speciellt från Barre tror jag. Det är bra för både styrkan, balansen och koordinationen. 

En jätterolig kväll där jag fick chans att träffa dessa andra träningsbloggare! Girlpower!

Inför passet fick vi byta om till snygga träningskläder från Soc/Stadium.

Redo för pilates!

Garuda har fått sitt namn från en indisk, mytologisk fågel som ändrar form beroende på dess funktion. En viktig komponent är att man jobbar med fascian – bindvävshinnan som omsluter musklerna – genom serier av övningar som ett flöde utan stopp, inspirerat från bl a yoga, dans och pranayama (andning).

Med oss hem fick vi en välfylld lyxig goodiebag med hälso- och skönhetsprodukter att testa.

Tack för en härlig kväll och träningsinspiration inför hösten! Foton: Luxe Event/ Katriina Mäkinen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa Quist
  8 september, 2016 at 16:40

  Tack Jenny för en rolig kväll! 🙂 Kram

 • Reply
  Jenny
  2 september, 2016 at 22:33

  Tack för att du kom och för ett jättefint inlägg! Kram Jenny

 • Leave a Reply