Event Löpning Moa

Helgens löparevent på Clarion!

Igår var det löparevent på Clarion inför Women’s Health Halvmarathon. Det var så kul att träffa en massa andra tjejer som tagit sig an samma utmaning. Jag tror vi var en bit över 100 personer! 

Man kunde välja mellan att träna löpstyrka eller löpteknik. På löpteknikpasset sprang vi ner till kajen med vår coach Sanna och körde bland annat intervaller. En övning var 10×10 sekunders sprint med 10 sekunders vila emellan, snacka om bra för flåset! Även styrkepasset var populärt och kommer att läggas upp på webben.

Inne på Clarion fick vi bland annat höra mer om loppet, träningstips och en tjuvkik på smycket som alla som tar sig igenom loppet får. Jättefint armband specialdesignat av Edblad – användbart och snyggt jämfört med en medalj. Vi från Team WH fick även komma fram och berätta lite mer om oss.

Alla fick med sig en goodiebag med tidningar, kroppsolja från Weleda, en reflex från Bröstcancerfonden som loppet stödjer och lite till. En superhärlig förmiddag och extra motivation till träningen. Allra helst skulle jag träna tillsammans så här ett stort gäng varje vecka! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply