Löpning Moa

Backintervaller

Igår var det dags för backintervaller. Backintervallerna ska springas snabbt, men snyggt! Så att man kan hålla en bra hållning, höga knän och korta snabba steg. Det blev upp och ner för en lång backe 10 gånger, med 10 min löpning före och efter. Med hög musik i lurarna blev det ett riktigt kanonpass som gav massa energi. 

Vilken slags löpning gillar du mest?

Jag var iallafall snabbare än att kameran hann fånga mig 😉

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Johanna
  3 februari, 2016 at 13:19

  Mäktig bild där överst!

 • Reply
  Moa Quist
  1 februari, 2016 at 10:29

  Häftigt! Det skulle jag gärna testa (att springa i fjällen, maraton väntar jag med 😉

 • Reply
  Maria Gradin
  28 januari, 2016 at 19:11

  Jag har sprungit fjällmaraton i Sälen och det är något jag gärna gör om. Springa i fjällen. 🙂

 • Leave a Reply