Löpning Moa Träningsprogram

Vecka 4: Träningsprogram för halvmaraton!

Nu är det redan dags för vecka fyra på träningsprogrammet för halvmaraton! Hur har er träning varit? Förra veckans pass gick lite blandat för mig, de första två passen kändes jättebra men igår var det riktigt motigt – både att komma iväg och under passet. Men jag är nöjd att jag inte smet undan och sprang 6 km i snömodden även om det blev i ett lite lugnare tempo. Nu är det dags för nya tag, ser fram emot veckans backintervaller!

Veckans träningsprogram:

  • Pass 1: Distans 7 km 6min/km + Bålstyrka och rörlighet.
  • Pass 2: Backintervaller. Uppvärmning 10 min. Backintervaller 5 x 30 sek x 2 (spring upp i 30 sek, snyggt och kontrollerat, gå ner, efter 5 repetitioner vilar du helt i 2 min sen upprepar du samma sak igen). Nedjogg 10 min.
  • Pass 3: Långpass 75min (jogga 2min gå 1 min).

Här finns de tidigare veckornas träning för dig som vill börja nu:
Vecka 1
Vecka 2
Vecka 3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply