Löpning Mat Moa Styrketräning

Långpass!

Kom precis in från veckans fjärde och sista pass, ett långpass på 60 min där jag varvade mellan att springa 2 min och gå snabbt 1 min. Alla pass utom ett har jag kört utomhus. Det kan vara lite motigt att komma iväg men har känts skönt efter ett tag ute i friska luften. Vilken skillnad det blir att springa sen när snön försvinner, jag längtar! 

Nu blir det mellis med avocadomackor och te!

Från veckans intervallpass på SATS Spårvagnshallarna. Kompletterade med bålträning och övade på armgången.

Snabbt mellis med avokadomackor efter löppasset. Jättegott med chili och salt på!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa Quist
  10 januari, 2016 at 13:59

  Ja visst är det gott! 🙂 Citronpeppar, det måste jag testa!

 • Reply
  Maria Gradin
  10 januari, 2016 at 13:34

  Jag gillar också avokado på mackorna och godast tycker jag det blir med citronpeppar på toppen. Måste testa med salt och chili också!

 • Leave a Reply