Okategoriserade

Har kläderna krympt?

Vet inte hur det är för dig men mina kläder har av någon outgrundlig anledning krympt under sommaren. Det måste va allt regn ;).

Min strategi? Äta massor av mat. Skapa berg på tallriken och dessutom äta lite oftare. Allt för att hålla imagehungern och suger i schack så att jag kan motstå frestelser.

 

Luncher och middagar består av berg av grönsaker i olika former, lite kolhydrater (gärna i form av frukt dessa varma dagar) och sen mättande proteinkälla till det.

Slängihopmat/sallader är bästa grejen. Man tar lite av olika grönsaker och plötsligt har man massor av mat på tallriken. Det tar bara några få minuter  att slänga ihop med låååååång tid att äta vilket ökar tillfredställelse och mättnaden. Win win win. Dessutom ger det min kropp massor av nyttigheter så den känns sådär pigg och fräsch redan innan semesterkilona lämnat.

Och du, du behöver inte vänta till måndag innan du sätter igång. Fredag eftermiddag går precis lika bra ;).

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Krångla inte till livet | HEALTHY LIVING
    12 augusti, 2015 at 15:00

    […] Har kläderna krympt? Ät mer! Näringsfysiologens bästa tips för att komma i höstens byxor – ät mer och oftare! Ovan tanke? Vänj dig och tänk som en näringsfysiolog. Mycket BRA mat är inte farligt. Tvärtom! […]

  • Leave a Reply