Okategoriserade

Jag är kär!

Nu skulle man kanske vilja skriva/läsa att jag är tokkär och varit i en förälskelsebubbla och därför inte bloggat på länge… Men nej, tyvärr inte så .. Bubblan består snarare av galet mycket jobb. Men nu har jag ny telefon och dessutom uppdaterad app för bloggen så nu kanske jag ska kunna bli lite bättre på att blogga igen.

Nåväl till, min nya kärlek! Håll i er: rotmos med grönkålschips! Lät det inte gott? Det är supergott!
Jag ska erkänna att jag själv är lite seg på att testa en del nya ”hälso-trendiga-påhitt” så som ex grönkålschips eller gröna drinkar eller rawfoodbollar eller chiapudding etc. ”Ärligt, Hur gott kan det va??” Och jag måste oxå erkänna att jag oftast oxå kommer till slutsatsen att det mest är konstiga substitut som jag inte riktigt förstår varför och hur jag ska ha i mitt liv. Så, det tog ett tag innan jag gav mig på grönkålschipsen (jag vet, väldigt 2013 egentligen). Och de visade sig vara riktigt grymma. I veckan kom jag sen på värsta bästa kombon. Just rotmos toppad med grönkålschips! Sååå gott!
Eftersom jag lätt blir besatt av viss mat och sen bara vill äta den jämt så sitter jag nu på ett hotellrum i Göteborg och längtar tills på torsdag då jag kan äta det som lunch igen (trots att jag åt det till lunch idag).

Jag gör min rotmos med ca lika delar potatis, morot och kålrot. Sen har jag lite smör i när jag vispar den.
Serverar med kyckling, senap och GRÖNKÅLSCHIPS :)

Rotmos är förövrigt en lite bortglömd supemat! Massor av näring, snålt med kalorier, relativt snålt med kolhydrater, superbilligt och gott!!

IMG_0078.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply