Okategoriserade

Mördande träning…

Onsdagen startade med en väldigt stapplande morgonjogg.. löpteknikträning och löpning i sand gör att vaderna känns som tennisbollar. Efter det var det dags för ett nytt crossfit pass med Kalle (Karl Dyall).. Bilden säger allt.. mannen tar död på en..

Sen var det alltså tänkt att jag lite snabbt skulle ladda om för att hålla en föreläsning :). Med banan, lunch, kaffe, och två kiwisar i magen så vaknade kroppen till liv igen. Dagens föreläsning handlade om viktminskning. Tre viktiga mantran var något av det åhörarna fick med sig.

1. ”Aldrig hungrig” (hungrig = gör mindre kloka matval och risken att falla för frestelserna och överäta ökar dramatiskt)

2. ”Är det värt det?”. Undvik förbund och fundera istället på om de frestelser som lockar verkligen är värda det. Är tillfredställelsen av att äta dem verkligen värda den ”effekt” de har/ är den värd kalorierna??

3. ”Du har inte misslyckats förrän du gett upp”. Det där resonemanget att ”jag har redan börjat slarva så jag kan lika bra fortsätta” håller inte.. det är aldrig heller så att något onyttigt man äter kan  ”förstöra allt”. Alla steg i rätt riktning räknas, även om det blir några steg tillbaka då och då.. 10 steg framåt, 5 steg tillbak gör fortfarande att du är 5 steg längre fram än du va från början och 10 steg längre fram än om du aldrig tagit de där första 10 stegen fram.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mostis
  30 oktober, 2011 at 21:53

  Jag var en av alla dem som var på din kostföreläsning i Portugal som var väldigt bra!
  Du pratade då mycket om att man ska äta ’orört’ och jag undrar om du har något bra tips på orörda mejerier? De flesta är ju om inte annat pastöriserade = icke orört?

  • Reply
   Kristina Andersson
   13 november, 2011 at 20:25

   Tack! När det kommer till mejeriprodukter så bör du tänka naturellt. Det är så ”orört” man kan få det när det gäller mejeriprodukter :)

  Leave a Reply