Okategoriserade

Laddar med ägg

Idag har jag en fullspäckad dag. 3 mycket intressanta möten står på schemat. Bland annat ska det planeras fotografering till min kommande bok med ICA förlaget och superduktiga fotografen Bianca Brandon Cox. Tur att våren är här så att jag smidigt och snabbt kan ta mig mellan mötena på cykeln. Ett givet mellanmål en så’n här dag, när det egentligen inte finns tid till mellanmål, är kokta ägg. 4 st står just nu på spisen och kokas. Två får följa med idag och två sparar jag till morgondagens äventyr.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Angelica
  19 april, 2011 at 14:15

  Hejsan!
  Tack för att du svarade på min förra fråga ang. min stoppade o svullna mage. Men eftersom jag bor på västkusten (Uddevalla) tror jag inte du vill komma ända hit ”bara” för mig? O kanske är jag inte villig att betala det heller?! :) Men skulle nog behövt din hjälp. Vad skulle det kosta mig ungefär?
  O sen så undrar jag om ISO dieten bara är till för personer som behöver gå ned i vikt? O varför får man inte äta bröd i denna diet? Är det alldeles för mycket kolhydrater? O det måste väl gå att äta nån potatis eller grov pasta istället för alla dessa bönor o liknande som inte faller mig i smaken! Men som sagt, jag behöver inte gå ned i vikt o 1600 kcal om dagen låter väl lite väl lite för någon som tränar nästan varje dag o inte vill gå ned i vikt? Att öka på proteinet gäller då eller? O istället för alla dessa underbart goda grönsaker som broccoli o blomkål bl a som ger gaser, vad kan man ta istället som ger mycket näring?
  Hälsningar Angelica

 • Leave a Reply