Okategoriserade

Grand finale och traditionellt julbord

Imorgon är det dags för finalen för terminsens iformare på Efter Tio med Malou. Jag har precis träffat deltagarna och mätt dom i ”ägget” dvs. Bod Pod:en. Vilka resultat!!! och vilka iformare vi har haft denna säsong. Underbart!! Exakt hur duktiga de har varit får ni se imorgon ca 11.20 om körschemat håller.

Förutom final för iformarna så kommer det även att pratas julbord i efter tio. Leif Mannerström kommer och bjuder på ett traditionellt julbord. Jag kan avslöja att en redaktör från programmet ringde innan och va lite orolig att jag skulle dissa hela Mannerströms julbord. Men nej, det kommer jag absolut inte att göra. Julbord är inga kostigheter. Julen varar i 3 dagar. 3 dagar av årets 365. Det är knappast vad du gör under dessa dagar som lägger grund för din kropp och hälsa. Nej, ät och njut under julen. Men se till att julen inte blir allt för långdragen. Firar du jul från 1 december till trettonhelgen så kommer det dock vara ett problem. Som någon klok person har sagt  ”det är inte det du gör mellan jul och nyår som har betydelse utan det du gör mellan nyår och jul”.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply