lunch & middag

Lunchen som den ser ut tre dagar i veckan

Det här kan vara mitt absolut bästa lunchtips. Det här är min livräddare. Min trogna följeslagare, min tidsbrist- fantasibrist och brist på inspirationslunch. Jag äter den tre dagar i veckan. Billigt, fortfarande gott (vilket är ett jäkligt gott betyg när det slinker ner så ofta)och så lätt att ändå variera om man känner att man behöver.
Råraka skulle med andra ord bli mitt givna svar på frågan om vad som är lunchernas lunch. Fort går det – riva två potatisar och steka lugnt med salt och peppar. Servera med vad du har hemma. Själv ser jag alltid, alltid till att ha avokado hemma. Lite röd lök (som den är eller syltad), gärna ngt syrligt som creme fraiche eller gräddfil (finns alltid efter fredagstacos som inte är lika svårt att tröttna på). Funkar även med svamp, sallad, allt allt allt.
Här slutar lovsången. Kram!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply