lunch & middag

Grillad paprika med rödlök, persilja och sherryvinäger

Grillat. Alltid gott. Och enkelt. Svårare då att hitta på något kul att servera till. Grillad paprika är så otroligt gott och ger så mycket smak. Det här måste provas.

Grillad_paprika
För 4 personer behöver du:
4 spetspaprikor
1 röd färsk knipplök, tunt skivad
1 kruka bladpersilja, plockade blad
några kvistar färsk timjan, plockade blad
3 msk olivolja
2 msk sherryvinäger
salt och svartpeppar

Såhär gör du:
Grilla paprikan runt om på hög värme på grillen tills den fått ordentligt med färg.
Skär paprikan i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

MVS_hela_omslaget.indd
Receptet är hämtat ur Markus Aujalays bok ”Markus vår- och sommarmat”. Foto: Ingvar Eriksson och Tina Axelsson Förlag: The Bearded Lady

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply