Mat/recept smoothies Training

HUS, GIPS OCH GRÖN SKÖN SMOOTHIE!

Ett bra tag sen jag var här på bloggen nu, uppdaterade en kortis från Mallorca och det är ju snart en månad sen.

Vi har ju för tillfället två hus, klämt in utbildning i kommunikologi,- 6 modulen i den så värdefulla utbildningen, fint ös på jobbet, full fart på barnen både högt och lågt så jag valde att inte pressa in blogg i det också utan ta de små värdefulla stunderna att vara med familjen och tid för rörelse. Den tiden är i och för sig just nu mest packa kartonger och ta beslut om saker i nya huset.:)

Hit kom jag med detta inlägg i går sen fick jag ett samtal från lilla Tindra som trillat ner från ett träd, så det blev akuten i går kväll och gipsad hand för ett brutet båtben, så rackarns dumt ben att bryta. Lilla gumman, alldeles ledsen för hon missar så mycket gympa nu. Tacksam ändå då det kunde varit mycket värre. Positiva tankar och massvis med kärlek blir det nu.

I slutet av november går flytten till vårt nya hus vilket kommer bli så otroligt skönt. Varje gång vi är i vårt nya hus känns det så rofyllt, så mycket hemma, nya fräscha andetag fast vi inte flyttat än och trots att vi trivts så väldans bra i det huset vi bor i nu.

Vi passar på att få hjälp med att slipa golv och annat fix vilket känns lyxigt att slippa bo i. Inte klokt vad saker man har, eller ska prata för oss, vad mycket saker vi har. Bra att flytta ibland helt klart, så det blir ordentlig rensning.

Så jag är där vi/jag är just nu, precis där jag ska vara säkert, med lite små kaos för att landa in i nytt hus lagom till julmys. Blir ju så glad när ni mailar att bloggen saknas, så tack för det..

Här kommer receptet på den gröna sköna smoothie jag gjorde i måndags.

 • 2 nävar bladspenat
 • Grönkål, 4 stora blad
 • 2 dl kokosvatten
 • 1 dl madelmjölk
 • 1 tsk vetegräs
 • 1/2 pressad lime
 • 1/2 avokado
 • 1/2 banan
 • 1/2 grönt äpple
 • 2 skopor proteinpulver (kan såklart uteslutas)
 • Lite färsk ingefära

skön tisdag kväll!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply