Mind

ATT GE OSS EGENTID!

Att inte bara springa på utan att stanna upp, checka av, investera i tid tillsammans, vårda för att hålla kvar passion och stark kärlek mitt i småbarnsår och barnår överlag. 

Vi gillar vardagen, vi tokälskar barnen, ibland blir det mycket logistik med jobb, lämna, hämta, skjutsa. Och visst, det har sin charm och är en del av livet. Dock känns det som att vi stressar mer och mer i vårt samhälle och att det har blivit normaliserat, vad är det vi jagar?

Att efter en natt med dålig sömn och intensiv dag på jobbet laga mat samtidigt som jag försöker se till så inte Tim hoppar från trappräcket och också snappa upp intresserat vad Thomas berättar från sin dag medans jag tipsar Tindra om hur hon räknar mattetalet och precis då är det blöjbyte. Skriver utan punkt för det är så det liksom känns. Det är inte alltid helt lätt då att vara nyfiket, närvarande och få möjlighet att prata ostört. 

I går gav jag oss en sådan dag. 5år tillsammans firande vi. Thomas fina mamma var här och tog hand om Tim, Tim är så förtjust i henne och de har verkligen supermysigt ihop. Eftersom hon bor i Göteborg är det superlyxigt för oss alla att hon kom hit. Tindris var hos pappsen som var hemma över helgen från Bukarest.

Träning som start på dagen på UCSP. Därefter duo massage på Spa By Us

God lunch och därefter Phantom of the opera på cirkus, Peter Jöback, galen röst, helt fantastisk. Fin show, jag tog dock en liten powernap mitt i, helt oplanerat men scchhh säg inget. 😉

Efter att vi sen checkat in på Clarion Tapto åt vi en toppenmiddag på Taverna Brillo. 

Så mysigt, pratade massor över lite bubbel och urgod mat. Just precis det, utan stress ha tid att lyssna in varandra. 

Vi hann skratta mycket, vi hann gå igenom allt i från våra år ihop till vad vi vill framåt, hur vi kan jobba mot våra bästa jag,  vad som är riktigt bra, vad vi kan förbättra, hur vi ska vårda vårat vi, vad var och en behöver, vad är det som är viktigt och ger mening på riktigt osv. Så värdefull att få vara precis helt närvarande i det.

Vi tänker att vi ska fortsätta bygga vår dröm, jobba för att ta hand om oss så vi mår så bra vi kan. Se till att det inte finns några surdegar utan lyfta direkt om det är något vi känner känns tokigt, innan det skaver. Inte hamna i en stafett så vi bara löser av varandra i all logistik. Stanna upp se, bekräfta och ge varandra mycket kärlek. Vi är bra på det och ska fortsätta så tänkte vi. 

Även om det så är korta stunder ska vi fortsätta ta tiden att bara vara vi två, över lunch, träning, promenad och någongång i bland en kväll/ natt här och där. 

Ge utrymme för respektives egentid. Bygga oss, för att på bästa tänkbara sätt ge av oss till barnen och njuta av familjetid. Vi är lika på mycket men också lyssna och försöka förstå varandra där vi är och tycker olika. Det kommer gå upp och ner i livet såklart, däremot har vi en grundplattform med gemensamma värderingar som vi kan hjälpa varandra att påminna oss om när vinden blåser hårdare. 

Kärleken är inte garanterad, vi vet, däremot ska vi göra det vi kan för att hålla kvar vår passion, vår kärlek, och vårda och utveckla det vi skapat för oss. Alla väljer sin väg, vi tror på vår. Så får vi se vad som händer:) 

Vi hade 24 urbra, mega härliga egna timmar tillsammans och precis hur mysigt som helst att sen komma hem till barnen, påfyllda med energi och kärlek. Mums;) 

Larvigt god tonfisk också✨

Pilgrimsmussla

Trevlig söndagkväll! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply