Mind Training Träning

FRÅN TRÖTTMÖSSA TILL FREDAGSHÄNG!

Så där lite för tidig morgon i morse. Var trött när klockan ringde strax innan 05.00, 4:44 för att vara exakt. Brukar inte vara så trött men hade jag tryckt på snoze knappen där och då hade jag nog fortfarande sovit, valde därför att kiva upp direkt. 

En promenad till tåget gjorde att jag vaknade till, lite förvånad över att det faktiskt var ganska milt i luften. Njöt av det och kände att lungorna också gjorde detsamma. Jag är ju tyvärr rysligt dålig på kyla.

 Jag vet, det handlar om inställning och tro mig jag jobbar på att försöka vända, att se det fina. Jag har gjort det i många år men fortfarande är jag usel på att klä på mig och har fortfarande svårt för att tycka om när vi på riktigt går från höst till vinter. Även när jag klär på mig de bästa vinterkläderna så fryser jag lätt och jag avskyr att frysa. Thomas är tvärtom, han kan gå ut och hämta posten i shorts mitt i vintern, hade jag gjort det hade jag blivit en isskulptur på vägen tillbaks i vår backe. Sen är det skillnad om vinbär i en skidort, där jag är påpälsad och får åka skidor, det är underbart om det är lite sol:) 

Nu har vi ju haft en otroligt fin höst, att få komma ut i det däremot är meditativt för mig, att promenera eller springa vid stilla vatten, bland vackra löv och andas den där luften som känns så nyttig på något sätt. Mitten av oktober och det är fortfarande skönt, det är ett stort plus och försöker boosta upp innan det smäller till i november.

Nu ska det bli urhärdligt med helg. En intensiv vecka på alla plan. Timmarna i dag fullständigt rusade i väg. Skönt flöde på medlemmarna, både i behandlingsrummet och i anläggningen. En salig blandning av mjuk mobility till tuff cross. Sådan lyx att få smaka på medlemmarnas endorfiner under och efter deras träning, en oas av välbefinnande – det skojar man inte bort. Spännande konsultationer och vår UCSP mixer har gått tokvarm av allt mixande. 

Ingen träning för mig idag men fredagsstretch och fredagshäng;) 

Trevlig helg! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply