Löpintervaller, flås Mind Styrketräning Training

SUPERTISDAGAR FRAMÖVER MED KVINNLIGT TRÄNINGSNÄTVERK! 

I morse stod klockan på strax efter 5, känns betydligt lättare nu när det är ljust och fåglarna redan vaknat än när det är kolsvart vid den tiden. 

Under 8 veckor har vi äran att ha 16 härliga tjejer hos oss på UCSP. Early  bird på tisdagar, bästa starten. Ett kvinnligt träningsnätverk med Schibsted och deras utvalda kunder. Vi har gjort det förr och gör det igen, för att det är så fantastiskt roligt och givande. Vi tränar där jag tillsammans med Johanna delar gruppen och varierar träningen med allt från Yoga till Cardio, därefter äter vi god frukost på café Creme , nätverkar och kommer vid några tillfällen ha föreläsningar.  med Schibsted + deras utvalda kunder och en fin satsning från Schibsted där hälsa får ligga som grund. Superkul!  

   
    
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply