Anlita Erika

Anlita Erika som inspiratör, tränare, yogalärare, moderator, skribent och föreläsare på event, convent och träningsresor.

Vill du samarbeta med Erika? Kontakta erikakitsgolevik@gmail.com

 

2 Comments

 • Reply
  Nina Gergils
  15 oktober, 2015 at 10:42

  Hej Erika!

  Kontaktar dig för att du är så inspirerande och jag tror att du kan vara intresserad av att ha ett samarbete med oss på Inspire Me/Inspirera Sverige.

  Vi på Inspirera Sverige har tidigare gjort korta inspirationsfilmer till företag, se gärna http://www.inspirerasverige.se – vår öppna hemsida som visar ett smakprov. (Då inom kategorierna; Personlig Utveckling, Kost, Träning och Tänkvärt.)

  Nu har vi ändrat inriktning – vi kommer att vända oss till privatpersoner istället för företag och satsa än mer på
  Hälsa/Personlig Utveckling/Träning/Kost och vi har tagit in och sålt stora delar av bolaget till kompetenta personer för att få den framgång och nå den spridning som vi önskar.

  Nu håller vi på och bygger Sveriges största hälsoplattform – och vi namnändrar inom kort till INSPIRE ME.

  Nu kommer de som är med att göra en kurs eller lite längre film och dela med sig av sina kunskaper och vi säljer dessa.
  De kompetenta och professionella som filmas står för kurs- och/eller filminnehållet och vi sköter tekniken och
  trafiken och ser till att den når många som kan köpa den. Vi står för alla kostnader för produktion, teknik och
  PR och vi delar sedan lika på intäkterna.

  Vi har bland annat fått med oss Mats Sundin och Kim Källström och Leila Söderholm som delägare, och som ”affärsstrateg” och delägare har vi fått med oss Håkan Jerner, tidigare marknadschef på NIKE och nordenchef på Unibet.
  Vi har pågående förhandlingar med en av de största mediapartnerna i Sverige för marknadsföring.

  Målet är att skapa den optimala och största digitala plattformen för coachning och inspiration inom träning, hälsa, personlig utveckling och välbefinnande. Siten kommer bl a att ha kurser, föreläsningar, korta inspirationsfilmer samt liveträning och liveföreläsningar.

  Vi kommer att filma de bästa och många kommer att vara allmänt kända personligheter och vi hjälper dessa att få bra betalt för sin kunskap och nå ut brett med hjälp av vår marknadsföring.

  Undrar därför om du tycker att detta låter intressant, och i så fall har tid för ett kort möte med mig så att jag kan presentera detta vidare, helst vid tillfälle då du är i Stockholmstrakten, eller något som passar dig.

  Allt gott
  Nina Gergils

 • Reply
  Madde Hofmann
  29 januari, 2016 at 08:39

  Hej Erika!
  Nu är jag i full gång att planerar ett event på vår golfklubb på Kallfors/ Järna, undrar om du och Kristina ev är intresserade att köra en ”kort” föreläsning om er Lifeplanner samt att vi senare i sommar kan köra en uppföljning med outdoor träning med dig? Har lite idéer ! Vi kan väl höras av?

  Madde madde@dimplegolf.se

  Hörs snart!

  Kram Madde:)

 • Leave a Reply