Healthy Mind

Iiiiiiiih! Jag tror att jag just började på en bok…

Var det det tysta dygnet i början på veckan? Konferensen med mig själv i skogen… Samtalet med min ”coach” Marie Öfvergård? Eller telefonpromenaden med kloka, fantastiska Cecilia? Var det lunchen med mitt worksoulsisters-crew? Eller bara det faktum att höstluften är krispig och att jag köpt en ny fräsig ny mössa?
Jag vet inte, men den här veckan har tankar och idéer bara öst ur mig.

Så bare with me, the storm will soon pass,  och då ska jag bli lite mindre i orden igen. Komma ner på jorden och ta tag i min att göra lista :).

Men till dess… i morse när jag yogade landade en boktitel i min hjärna. Och jag kunde inte släppa det. Och nu har jag skrivit hela dagen. Flera a4.

En bok. Helt själv. Bara jag. Inte ”gömma mig bakom någon” eller ”rättfärdiga min existens” genom att göra den tillsammans med någon jag beundrar. Så som jag gjort tidigare.  Våga vara bra själv. Stå för det som är jag.
Inte skriva som någon vill att jag ska skriva. Vara den någon vill att jag ska vara. (Utan att gå får djupt in på detta bråd-djupa kan jag bara säga att jag är sjukt bra på det, har övat ett helt liv).

Jag vet inte om den här boken blir något på riktigt. Men att berätta om det här,  bevisar för mig själv att jag tar det jag gör på allvar. Och att jag tror på att jag har något att komma med.

Vi får se :).

Det var bara det. Nu ska jag bocka av åtminstone en sak på att göra listan innan hämtning av barn.

Hepp!

Ps. Hade ingen passande bild på min känsla. Så Sofie Lanttos mugg ”Tri something new” får symbolisera min lite rädda, lite trotsiga,  glada, väldigt drivna känsla just nu.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisa
  7 september, 2017 at 17:12

  Du griper tag, får mig att känna i mitt inte. Helt rätt. Gillar !

  • Reply
   erika-kits
   8 september, 2017 at 09:34

   Åh! Tack!!! kram

  Leave a Reply