Healthy Mind Resor Yoga

Ett kärleksbrev

Jag möter många människor på de här träningsresorna. Och det slår mig såhär efter sista yogaklassen. Hur mycket jag alltid tycker om allihopa, mer och mer ju längre veckan går. Ju mer man liksom nöts mot varandra och pö om pö filar bort det tillfixade skalet – det vi tror är det andra vill se.

Bakom det skalet finns fasiken skatter – hos varenda en! För där är vi människor – inte skal. (Skal kan vi ju ha olika smak på, olika preferenser kring vad som är värt att visa. Och då är det ju inte säkert att man alltid klickar…)
Jag borde påminna mig om det, när jag blir bortkopplad av någon receptionist efter 2 timmars telefonkö till försäkringskassan eller när någon är otrevlig på tunnelbanan
”Erika, du skulle säkert tycka att hen var en skatt om du fick yoga med hen en vecka”

Haha, tror ni jag lyckas?

Hur som helst – ett TACK till alla er 200 jag fått fila mina kanter mot den här veckan. Jag hoppas ni känner hur liksom urjordiskt vackra ni är där på mattan, under era slutna ögonlock. (Och ja jag vet att jag låter svulstig, men det är verkligen sant). Ibland tänker jag att anledningen till den skönheten som kommer när vi släpper ner garden är att vi blir lite mer som barn igen. Små barn har inte någon yta och är ju alltid magiska, så det blir vi också. Enkelt.

Stor kram
Och tack igen.

Foto: Pejman Philipsson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply