Training

Aktivitus

Kommit in i sådan skön lunk här hemma. Trodde tristessen skulle slå till nu i januari när utomhusträningen är sådär men tycker det är så otroligt skönt att få vara hemma.

Idag har jag varit på Aktivitus och gjort nya tester för att såklart se utvecklingen men också se hur träningen ska läggas upp framåt. Idag var jag faktiskt lite nervös innan jag kom in i lokalen men den försvann snabbt när jag möttes av det härliga gänget som jobbar där.

Jag körde både tester för cykel och löpband för att se hur min status är. Jag blev så himla glad när jag fick mina testresultat. De visade det jag har känt under en tid, att jag har utvecklats jättemycket. Det är så kul att få den parametern till träningen. Jag gillar att ha saker svart på vitt.

På Aktivitus gör man tester i alla dess former för elit men också för motionärer. Förutom alla tester så finns det ett gäng med duktiga coacher i olika gebit som kan hjälpa dig att nå dina mål. Många tänker att tester och träningsupplägg bara passar de som har specifika höga mål men de allra flesta drivs av att se utveckling. Och nej, du behöver inte träna en massa INNAN du gör tester. Det är ju det som är halva grejen, att få nuläget. Tänk vilken utveckling du kan få till nästa tillfälle och tänk va grymt att träna rätt från början 🙂

IMG_0478 IMG_0477

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply