Training

År 2016

Då var det ett nytt år-2016. Jag känner mig tacksam varenda gång jag skålar in ett nytt år. Tacksam över ett år till in på kontot liksom. För mig är inte det självklart.

Jag hade en fantastisk nyårsafton som började med en klassik nyårsträning i bassängen, 100*100 meter. Har gjort det många nyårsaftnar under mitt liv. En kompis frågade varför? Funderade på det, och svaret är nog bara därför. Lika nöjd varje gång jag gjort det. För mig var det nästa lite heligt i år. År 2015 var året då jag hittade tillbaka till simningen igen.

 

IMG_0119

Hann inte med mycket vilande innan firandet fortsatte med långpromenad och grill tillsammans med gänget.

FullSizeRender

 

Nyårskvällen var fin på många olika sätt. Ett firande med mycket skratt och kärlek.

Under kvällen kom frågan ”Vad har varit det bästa med år 2015?”

Det var ett perfekt tillfälle att tänka till lite. Visst har 2015 handlat mycket om fysiska utmaningar för min del men det där är bara petitesser i det stora hela.

Jag måste säga att 2015 har för mig i mångt och mycket symboliserats av relationer. Jag känner att jag både har skapat nya viktiga relationer, förädlat de äldre relationerna men också rensat bort relationer som jag inte mått bra av och som tagit min energi.

Att få fira in det nya året med de viktigaste människorna i mitt liv var magiskt. Min allra bästa vän, Marie saknades men annars var uppställningen komplett. Min familj, min bror, min dotters pappa med familj, finaste vännerna. Det var världsklass! Ni är bäst!!

IMG_0284 FullSizeRender-5 FullSizeRender-6 FullSizeRender-7 IMG_0320 IMG_0321 IMG_0322 IMG_0323 IMG_0325 IMG_0324

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply