Training

Familjen Annorlunda

Befinner mig just nu i Rhodos, Grekland och kommer göra det de kommande två veckorna.
Här är helt underbart! Jag bor och jobbar som instruktör den här veckan på Apollos träningsställe Levante Beach Resort. Helt fantastisk anläggning. Träningen, boendet, anläggningen, maten, ja allt!!image Kommer definitivt att åka hit igen. Hela familjen är nöjda och glada.

Det var ju det här med familjen. Den här familjeresan är annorlunda. Jag och min familj åker tillsammans med mitt ex, min dotters pappa och hans familj. Folk tycker vi är konstiga. Så gör man ju inte eller? Kan det verkligen gå? Varför är det en sak människor ska ha så mycket åsikter om?! Det borde väl vara upp till oss?
Vet ni, det är fan ta mig bland det bästa jag gjort. Vi har skitkul och Olivia är så lycklig så hon knappt vet vad hon ska ta vägen. Två mammor, två pappor och två barn.
Jag är inte stolt över att jag inte lyckades hålla ihop med pappan till mitt barn, jag har inte alltid varit nöjd med hur mitt liv blev. Men är det något jag är stolt över är det min relation till mitt barns pappa. Att vi alltid hjälps åt och sätter Olivia i första rummet. Det har inte alltid varit smärtfritt med nya relationer osv. Idag är hans nya, Olivias bonusmamma en av de första jag skulle ringa om det är något. Jag älskar att Olivia får ha henne i sitt liv. För Olivia är värd är att ha kloka människor som älskar henne, inte människor som dömer och fördömer.image

Jag tänker fortsätta njuta och ha kul!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Malin
    5 augusti, 2015 at 17:48

    Precis så tänker jag angående mina barn. Varje människa som tycker om mina barn är en tillgång. Fantastisk bra blogg du har.

  • Leave a Reply