Training

Helt vanlig jäkla nervositet

Har gått i en dimma sista dagarna. En dimma av lite pirr i magen och irritation. Har försökt klura på varför. Blev arg och slog på mig själv ett litet tag innan jag bara bestämde mig för att det fick vara så.

En avfärd mot två veckor i Grekland på söndag med allt vad det innebär och en hel del jobb innan alla går på semester fick vara förklaringen. Det störde mig ändå lite grann.

Igår kom jag på det, det är ju för helskotta helt vanlig nervositet. Jag ska tävla på lördag och känner mig förberedd. Jag ska göra mitt enda långa triathlon innan IronMan i Kalmar och vill ha ett bra kvitto på att jag ligger rätt i träningen. Å nej, inget kvitto på resultat eller tider. Men ett kvitto på känsla och självförtroende  att jag kommer att klara av att genomföra en IronMan i augusti. Det är mitt enda mål. Att ta mig i mål.

Jag trodde aldrig att jag skulle gå igång på ett sådant mål med tanke på de mål jag har haft tidigare i mitt liv. Men hela min kropp och psyke skriker att jag vill tävla. Och vet ni vad, JAG ÄLSKAR DEN KÄNSLAN!!

 

Idag bär det av emot Halmstad och i morgon klockan 10:00 går startskottet för sommarens enda 11.3 (1900 m simning, 90 km cykel och 21 km löpning). Jag ska njuta!!

© & Foto- Fredrik Aremyr - Olympic distance swim-35 © & Foto- Fredrik Aremyr - Olympic distance swim-49 © & Foto- Fredrik Aremyr - Olympic distance swim-73 MIK_8210 MIK_8397 MIK_8893

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Leonie
    26 juni, 2015 at 08:22

    Vad spännande med tävling. Kör hårt! 🙂

  • Leave a Reply