Training

Ny cykel och Vardagspuls

Haft ett par intensiva men härliga dagar i Stockholm. Hann med både egen träning, träffa fina Fredric och annat.

Igår fick jag äntligen hämta min Tri-cykel som jag beställde för en månads sedan. Alltså det här med cykel är en djungel för mig som nybörjare. Jag hade ingen koll överhuvudtaget men jag fick suverän hjälp på Team Sportia i Uppsala. De är verkligen superproffsiga ut i fingertopparna. Koll på precis allt och inga krusiduller. Butiken är ett klassikercenter där de har ett magiskt sortiment för både cykel, skidor och våtdräkter. En riktig guldgruva i både utrustning och kompetens i grenarna.

Valborgsmässoafton avslutade jag med att medverka i Vardagspuls på TV4 (Klippet kan ni se HÄR) Så himla kul att träffa både Agneta Sjödin och Christian Hellberg igen!

image1 image2 image3 image4 image5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply