Training

Ett fint reportage i Göteborgspostens Två Dagar

Tack Marie Branner och Göteborgsposten för ett jättfint reportage om saker som ibland fortfarande gör ont. Läs reportaget HÄR

 

 

image1-2

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catharina Lindgren
  25 april, 2015 at 16:12

  Du är den modigaste kvinnan jag vet. Och från det du beskriver krävs det större mod av en kvinna än en man, för att vinna.. i din sport och över dig själv, med tanke på dina starka känslor och de orimliga krav som du ibland har ställt på dig själv. Jag kan bara känna ömhet för dig, för att du vågar vara så öppen och ärlig, för att du berättar allt precis som det var. Du räddade livet på en kvinna.. du inspirerar till att öppna upp och erkänna fel som spökar på djupet i sinnet.. och där.. just där visar du din starkaste sida och besegrar dina spöken. Du är en legend, Emma.

  • Reply
   emma
   25 april, 2015 at 17:41

   Tack fina du ❤️❤️❤️

  Leave a Reply