Mind

Livet, så skört och ibland så jävla orättvist

Jag känner mig så oerhört berörd, omskakad och ledsen av Terese Alvens öde. Det gör fysiskt ont i mig av bara tanken på att hon inte längre finns med oss. Jag har aldrig upplevt en sådan ångest förut, en förlamande rädsla för döden. Det kommer över mig flera gånger om dagen och då går luften ur, som att allt bara stannar. När livet händer och man inte är beredd.

Det var bara några månader sedan som vi spelade tennis tillsammans, jag och Terese. Hon var glad, pigg och full med energi. Precis så som hon alltid var. Att cancern nu skulle ta hennes liv bara veckor senare är helt overkligt. Jag har lixom fortfarande svårt att ta in att hon är borta. Man kan verkligen inte ta något för givet här i livet och det kan vända på bara några sekunder.

Samtidigt så fortsätter ju mitt lilla liv precis som vanligt. Fast inte helt vanligt ändå, för man får definitivt perspektiv på saker och ting  när livet visar sina tuffa sidor. Om det är något jag ska ta med mig så är det att vara närvarande i allt jag gör, att ge mer, älska mer och våga känna mer. Livet är här och nu och det gäller att ta vara på varandra hela tiden.

Jag kommer fortsätta ge pengar till cancerfonden och jag hoppas att vi en vacker dag kan besegra denna hemska sjukdom. För alltid.

Kärlek och mod.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hannas krypin
  25 juni, 2019 at 04:48

  Terese blogg är den allra första träningsbloggaren som jag följde. Känns helt overkligt att hon inte finns mer. Även om jag aldrig träffade henne så har hennes död berört mig också. Livet är inte rättvist!

 • Reply
  Sara
  12 juni, 2019 at 12:17

  Jag håller med dig fullt ut. Jag kände henne inte alls men jag har verkligen tagit åt mig av det här. Tror inte att jag blivit så berörd som jag blivit nu. Vet inte varför, men har varit så ledsen och förvirrad av alla känslor. Har tyvärr haft mycket cancer i min närhet och det är väl det som gör mig extra berörd.
  Livet är verkligen upp och ner och man ska ta vara på varje dag hur klyschigt det än låter.
  Kram till dig!
  #fuckcancer

 • Leave a Reply