Dagens tips

Valio Oddlygood Protein

Ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt att träna på ”tom mage” och jag lägger därför alltid in något litet mål/boostar upp med extra energi  mellan mina större måltider. Då jag ofta är på språng så gillar jag att äta något som är enkelt att ha med sig, som innehåller bra energi om som framförallt gör magen glad. Sedan jag började äta laktosfritt för några år sedan, så har olika havreprodukter blivit en naturlig en del i min kost. Jag blev därför extra glad när Valio i år släppte sin nya produkt Valio Oddlygood® Protein 

Valio Oddlygood® Protein är en helt växtbpaserad produktserie och det är även marknadens första proteinrika havremellanmål. Tummen upp för det! Samtliga produkter är helt mjölkfria – och är därför även helt fria från laktos. Valio Oddlygood Protein innehåller levande bakteriekultur med Acidophilus och Bifidus och de nya smakerna innehåller även extra mycket protein. Jag gillar verkligen den nya produkten, då jag tidigare tyckt att det har varit lite knepigt att hitta ett bra mellanmål, som både är proteinrikt och fri från laktos.


Valio har mer än 100 års erfarenhet att framställa smakfulla och hälsosamma mejeriprodukter och använder denna kunskap till att skapa smakvinnande växtbaserade produkter inom dryck, gurt och mellanmål.

De nya produkterna finns i två goda smaker,Protein Berry och Protein Tropical. Min favorit just nu är Protein Berry!

Jag äter oftast Valio Oddlygood protein innan min träning, men de funkar precis lika bra som snabb påfyllning direkt efter ett pass. Att produkterna innehåller mycket protein gör även att de lämpar sig väldigt bra för en aktiv livsstil, precis som många av oss har idag. 

 

(Inlägget är ett betalt samarbete med Valio Sverige)

.

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply