Resor

Magiska Åre

Hej underbara vänner! Hoppas att ni har haft en grym start på helgen. Jag har inte gått under jorden jag lovar. Jag har bara haft FULLT upp och så är ju livet ibland. Jag har börjat jobba på en hel del nya projekt och även hunnit vara uppe i Åre i några härliga dagar. Jag gör ett väldigt kul samarbete med Salomon WMN under sommar/höst och resan till Åre var en liten försmak på ett lite större event som jag ska arrangera där i höst. Jag åkte dit med min syster Ida och ett sjukt mysigt tjejgäng. Slänger upp en liten bildbomb så ni kan se vad vi hade för oss på dagarna.
Bilderna talar mycket för sig själv. Men vi fick uppleva helt fantastiska aktiviteter och äventyr. Allt från Natthiking, kajakpaddling, fjällspa, dagsturer på fjället, SUP, yoga etc. Definitivt en resa i min smak. Den 19-22 september så kommer jag som sagt arrangera en liknande resa dit för enbart tjejer. Det är ju ett bra tag kvar, men bokningen ligger redan ute. Det är först till kvarn på platserna, så om ni är sugna så är det bara att gå in direkt HÄR

KRAM PÅ ER!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply