Training

Helgen i bilder

Måndag morgon och ännu en ny vecka på ingång! Jag vaknade för någon timme sedan och känner mig både trött och glad efter en väldigt intensiv helg. Jag skulle definitivt behöva lite fler sovtimmar idag, men ibland är det bara att bita ihop och gå upp ur sängen;). Jag en hel del på agendan vilket är kul. Först och främst så har jag tre spännande möten inbokade och på eftermiddagen har jag klasser på Barrys. Jag ska även försöka hinna klämma in lite egen träning innan dagen är slut också.

En liten sammanfattning från helgen:

Jag sov över hos min tvillingsyster Ida i fredags och det första vi gjorde när vi vaknade på lördag morgon var att ta på oss löparkläder och sticka ut i spåret. Jag joggar som ni vet ytterst sällan, men det var faktiskt helt underbart! Vi körde i lugnt ”prattempo” och enbart med fokus på att hitta en bra känsla i kroppen. Nog för att jag gillar att bo i stan, men det finns få saker som slår lugnet och harmonin ute på landet. Det är i den miljön jag mår som allra bäst. Långt bort från alla stress och hets.

Vi joggade totalt 10 km och man kan lugnt säga att vår frukost smakade extra gott när vi väl var hemma sedan.

Efter frukost så var det dags att dra igång helgens stora projekt och det vara att hjälpa vår lillasyster Emma att flytta. Hon och Markus (hennes man) har precis köpt ett väldigt mysigt hus och i lördags så gick flyttlasset från deras lägenhet. Även om det är väldigt slitsamt att flytta, så var det mysigt att få en heldag med familjen. Å eftersom vi var så många som hjälpte till också, så gick det relativt snabbt och smidigt. När allt var klart så firade vi med bubbel och pizza i deras nya kök!

Förrutom flytt och kvalitetstid med familjen, så har jag jobbat i helgen. Jag måste erkänna att jag var mer trött än peppad på att leda klasser efter att ha konkat kartonger en hel dag, men den känslan blir alltid som bortblåst när jag kommer till Barrys. Det är svårt att förklara känslan av att coacha och peppa 50 pers i ett mörkt rum med hög musik. Det ger en riktig wowkänsla!!

Hoppas att ni har haft en härlig helg. KRAM på er!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply