Training

Ny vecka och nya möjligheter

Hej vänner! Nu är jag äntligen frisk från min envisa luftrörskatarr. Det kändes som att den aldrig ville ge med sig, men så fort jag började på min antibiotikakur så blev det bättre. Tack och lov! Just nu har jag precis vaknat och kan konstatera att det har snöat hela natten. Tillbaka till vinter igen då. Nu längtar jag faktiskt efter vår och värme, men det vi får vänta ett litet tag till helt enkelt.

Igår körde jag mitt första träningspass på över två veckor och jag känner redan att jag kommer få en  träningsvärk from hell. Men jag gillar det! Jag ska ta mig till gymmet och köra veckans andra pass om en liten stund. Det är rygg och armar på schemat idag.

Veckans höjdpunkter:

-Att jag kommit igång med träningen igen.

-Att jag är tillbaka på jobbet.

-En träningsdejt med syrran på lunchen idag.

-Att jag har börjat planera ett spännande projekt som startar igång i vår.

-Två mysiga pressevent.

-Fotografering för XXL och Reebok i Oslo tors-fre. SÅ PEPPAD!!

 

Hoppas att ni har haft en grym vecka såhär långt.

Kram på er!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hannas krypin
    17 mars, 2019 at 10:23

    Vad skönt att du är frisk igen nu!

  • Leave a Reply