Mat

Allt dagar är inte en dans på rosor

Hej vänner! Hoppas att ni har haft en bra vecka såhär långt. Min torsdag idag går inte direkt till historien. Klockan är 14.00 och jag har fortfarande inte gått utanför dörren. Jag hade planerat att träna innan jobbet idag, men då jag har känt mig så sjukt trött den här veckan så struntade jag i det. Jag kände att jag behövde vila idag, både kropp och sinne.

Gårdagen var en riktigt skitdag om man får säga så. Allt som kunde gå fel gick fel igår. Redan när jag vaknade på morgonen så kändes det som att jag befann sig på en tunn skör kant, som när som helst kunde tippa över. Det började med att jag tappade min gröttallrik i golvet och insåg samtidigt att jag inte hade mer havregryn hemma. Det fick bli banan och kaffe till frukost. När jag sedan skulle dammsuga så slog jag i tån så hårt att den började blöda. På tunnelbanan påväg till gymmet så  gick precis VARENDA människa in i mig vilket nästan fick mig att börja gråta och jag tittade länge efter människorna med en känsla uppgiven känsla i kroppen. När jag sedan sätter mig på tunnelbanan så upptäcker jag att min vattenflaska läckt ut i hela väskan och alla kläder är blöta. På gymmet fick jag börja med att torka alla mina blöta plagg med hårfönen och upptäcker samtidigt att jag glömt skor att köra i, vilket gör att jag måste ändra om mitt förbestämda pass. Väl nere bland vikterna så är det packat med folk och inget av det som jag vill köra är ledigt, såklart. Utan att känna människorna på gymmet så kändes det som att alla var emot mig just idag. På gränsen till att bryta ihop så gick tillbaka till omklädningsrummet, satte mig ner och tog några djupa andetag. Efter några minuter så bestämde jag mig ändå för att ge det ett försök och jag fick till ett helt okej pass.

Jag hade tack och lov lite mer flyt resterande tid av dagen och idag känns allt mycket bättre. Tidigare då jag fick sådana skitdagar så kunde jag helt knäckt. Jag hade svårt att se något som helst positivt med mina dagar och ville bara vara i fred. Nu vet jag med mig att det finns dagar då allt kommer kännas skit och jag försöker bara acceptera att det är så, även om det inte är speciellt kul. Även om det känns som att hela världen rasar samman och att alla är emot mig, så vet jag ju att det inte är så.

 

Kram på er

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply