Resor

Back 2 reality

Lite brunare och lite gladare är nog en bra sammanfattning på min sista vecka här nere. Jag och mamma har haft det supermysigt och vi har utnyttjat dagarna till max. Vi har promenerat, lagat mat, tränat, legat på stranden, gått på stan, ätit chips och nötter på balkongen (varje dag), vi har ätit kebab för ett helt kompani och vi har bokstavligt talat skrattat oss igenom varje dag. Jag älskar att umgås såhär mycket med mamma. Vi är väldigt lika och även om vi tjafsar en del (om skitsaker), så trivs vi otroligt bra i varandras sällskap. Mamma är definitivt en av mina bästa vänner. Hon är fantastisk på alla sätt.

Imorgon bitti är det dags att åka ”tillbaka till verkligheten igen”. Det är alltid tråkigt att åka härifrån, men det ska också bli skönt att komma hem till vardagen. Borta bra med hemma bäst stämmer alltid tycker jag :)

En liten bildbomb från veckan:

KRAM på ER!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanna
    16 april, 2018 at 09:00

    Nu blir jag ännu mer hungrig när jag ser alla goda grönsaker. :-) Härligt att komma hem igen. :-)

  • Leave a Reply