Okategoriserade

En helt vanlig vecka

Jag tittade precis tillbaka på när jag senast gjorde ett inlägg här på bloggen och det var 4 dagar sedan nu. Jag får allt skämmas lite för det, men jag har het enkelt inte orkat eller haft lust att skriva och då är det bäst att låta bli. Då det är ett jobb, så kan jag såklart inte bara ta en paus hur länge som helst, men några dagar räckte för att jag skulle hitta lite ny energi. SÅ, nu är jag alltså tillbaka. I skrivande stund så har jag precis kommit ut till min syster Ida. Jag ska titta på melodifestivalen här tillsammans med hela familjen. Då jag såg förra veckan, så kan jag inte säga att jag är superpeppad på själva programmet, men jag ser fram emot att umgås med familjen. Jag är helt slut i huvudet, efter att ha jobbat hela dagen, så en lugn kväll är precis vad jag behöver just nu.

En liten sammanfattning av veckan som har varit; 

Veckans bästa:
Att jag har hunnit umgås mycket med mina vänner och personer som jag tycker mycket om.

Veckans sämsta:
Att jag känt mig väldigt trött i huvudet. Kroppen känns pigg, men jag har bara känt mig allmänt seg mentalt.

Veckans känsla:
Glädje och kärlek.

Veckans höjdpunkt:
Jag bodde på Radisson Blu med min lillasyster Emma i mitt i veckan och det satte verkligen guldkant på den dagen. Vi hade en väldigt mysig kväll och sedan frossade vi ordentligt på frukostbuffen tillsammans på morgonen.

Veckans favoritövning på gymmet: Släde! Jag har verkligen fått upp ögonen för den igen och jag tycker att det är en grym övning. I veckan så har jag avslutat mina benpass med den och det är definitivt mjölksyra på beställning ;)

För att sammanfatta så har det varit en bra vecka, med många klasser på Barrys, tre fotograferingar, bra träningspass, god mat och väldigt bra umgänge. Hoppas att ni mår bra och att ni njuter av helgen.

KRAM på er!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanna
    12 februari, 2018 at 05:29

    Vilken härlig vecka du haft! :-)

  • Leave a Reply