Mind Okategoriserade

Vi har alla dåliga dagar

Vissa dagar kan man bara vakna på morgonen och känna att man verkligen kommer behöva bita ihop rejält för att hålla skenet uppe. Igår var en sådan dag. Jag hade bokstavligt talat bara lust att ”stanna kvar i sängen och gråta resten av dagen”. Men så funkar ju inte livet och speciellt inte när man jobbar med att motivera och inspirera andra med sin energi. Det var bara att klä på sig och försöka fokusera på att leda mina klasser så bra som möjligt, trots allt.

Jag tror att min känsla beror mycket på att jag är stressad över jobbet, att jag inte hinner med allt som jag planerat osv. Det är otroligt mycket jobb kring klasserna på Barrys (tyvärr), vilket gör att tiden för att hinna allt det andra är knapp. Jag känner mig ganska otillräcklig till och från helt enkelt. Sen är det även en känsla av att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag vill ”göra i livet”. Vad jag vill jobba med i framtiden eller hur jag vill bo framöver. Det stressar alltid i bakhuvudet. Att det även är lite upp och ner på det privata planet är också en faktor. Jag var i ett väldigt långt förhållande under väldigt många år och det är svårt att acceptera att man måste tvingas gå vidare utan att ha den människan kvar i sitt liv. Varje dag. Det är en lång väg att gå och det jobbigaste är ju att det bara är jag som kan ta de stegen.

MEN jag har trots allt känt mig relativt glad och stark de senaste veckorna och jag är ganska duktig på att fokusera på positiva saker. Men så kommer de där dipparna och man dras ner i hålet igen. Det går inte alltid att vara på topp varje dag, det vet jag, även om jag försöker och verkligen vill vara det. Ibland mår man piss, ibland är man extra deppig och det är okej att vara det. Det är okej att vara ledsen, det är okej att gråta. Du är inte svag för att du är ledsen och gråter. Snarare stark som vågar känna, som vågar gråta och visa sig sårbar. Det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv. Ibland går inte livet alltid som man planerat men man får försöka göra det bästa av situationen, försöka se det positiva i allt. Som min tjejkompis alltid brukar säga till mig att det är ödet ”Everything happens for a reason”. Å så är det nog.

Hoppas att ni får en fin dag. KÄRLEK!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  A-mamman
  27 november, 2017 at 13:58

  Har precis tipsat om bl a din blogg när Sara Rönne (Träningsglädje) frågade om sina läsares favoriter. Sund, stark och snygg, det är ju du! Tror jag i alla fall, som ju inte känner dig annat än genom bloggen och IG. Jag måste erkänna att jag trodde att du hade ny pojkvän, men jag hoppas du mår bra vare sig du är singel eller ej. Trevlig vecka!

 • Reply
  Linda
  25 november, 2017 at 19:00

  Hej Elin!
  Jag såg på din instastory, kommentarerna och meddelandena som du fått.
  Jag blir så arg och ledsen.
  Kände bara att jag måste säga att vad du än får höra så är du en härlig förebild och din glädje sprider sig genom internet och peppar många! Jag hoppas att du får höra det tillräckligt mycket och att det väger över det negativa du får höra!
  Är inget media-fan, men kände bara att jag måste visa lite positiv uppskattning och att vi läsare är på din sida!
  KRAM!!!

 • Leave a Reply