Eating Mat

En söndag i min smak

Jag tycker att det bästa sättet att vakna upp på en söndag är att få ta sovmorgon, dricka kaffet i sängen och sedan njuta av en god frukost i lugn och ro. Precis det jag gjorde imorse med andra ord Jag jobbade i lördags, så det blev en väldigt kort helg för mig. Därför ville jag försöka vara ledig till 100% idag. Med andra ord utan några måsten eller tider att passa.

Dagens frukost blev som alltid 4 ägg och sedan lite tomat till. Så enkelt men så gott!

Efter frukost så mötte jag upp mina föräldrar på gymmet, för att träna tillsammans med dem. Det var definitivt inte igår om man säger så. Mamma har precis kommit igång med träningen igen, då hon har haft lite problem med sina händer under det här året. Pappa tränar relativt ofta, men har också gjort en liten comeback bland vikterna de senaste veckorna. Om ni undrar varför jag älskar att träna, så är det definitivt deras fel;). Vi är en riktig ”träningsfamilj” och mina föräldrar har alltid varit väldigt aktiva under vår uppväxt. Det är jag glad för.

Nu har jag precis ätit middag (lammfärsbiffar med ris) och sitter i soffan med en grön juice i handen. Jag har egentligen en massa mail att svara på, men jag låter det vara tills imorgon. Jag ska försöka njuta av de sista timmarna av ledig tid den här dagen istället. Å även fast den här helgen bara har susat förbi, så ska det ändå bli kul att starta igång en ny vecka.

KRAM på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply