Training Träning

Att ge energi till andra ger tusen gånger mer tillbaka

Att få jobba med träning och hälsa är fantastiskt. Jag är SÅ glad att jag valde det spåret för några är sedan. Jag hade nog aldrig mått speciellt bra av att sitta 8-17 på ett kontor varje dag (tror jag). Jag är verkligen imponerad över de som klarar av det! Det jag älskar med min vardag är att jag får träffa så mycket nya människor, att mina dagar ser helt olika ut och att jag kan styra mitt schema själv. Det är en ren lyx tycker jag. Något som dock slår det mesta just nu är att leda mina klasser på Barrys. Jag har jobbat med gruppträning tidigare, men inte på det här sättet. Det slog mig verkligen i helgen, hur coolt det faktiskt är att få chansen att peppa, lyfta och pusha så många fantastiska människor varje dag. Känslan av att ha 50 personer samtidigt inne på en klass, som krigar, ger allt och fullständigt överträffar sig själv är ganska svår att förklara. REN MAGI skulle jag säga. Oavsett hur trött och seg jag är innan, så är det helt omöjligt att gå därifrån utan att vara hög på endorfiner. Ni som jobbar/jobbat med gruppträning vet nog precis vad jag pratar om. Det är lixom värt allt slit och all tid jag lägger ner på att planera klasserna. Det som händer där inne är underbart!

Med det sagt så ska jag snart bege mig till Barrys för att leda två klasser i rad! Längtar :D

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara
  15 november, 2017 at 19:57

  Jag såg något angående en ”sockerchallange”. Hur / vad skulle man göra? Behöver det så mkt just nu 😅

 • Reply
  sanna
  14 november, 2017 at 19:01

  vad mer än barrys jobbar du med? :)

 • Leave a Reply