Resor

Hej från Gdansk

Hej alla underbara! Hoppas att ni har det toppen hemma i Sverige. Vi har haft två riktiga superdagar här nere i Gdansk. Den här staden överaskar verkligen på många sätt. För det första så är det fantastiskt vackert här. Det är fullt med gamla byggnader, kyrkor, broar och små mysiga områden som man kan strosa omkring i. Igår var vi några timmar på Museum of World War 2. Det var en väldigt speciell upplevelse på alla sätt. Det är nog helt omöljigt att gå oberörd därifrån. Man fick kalla kårar av att gå omkring där inne, samtidigt som att det var väldigt vackert. Det är HELT obegripligt att förstå hur människor blev behandlade under den tiden. Jag kan verkligen rekommenera ett besök där.Maten här nere har varit grym. Jag vet inte om vi har haft tur, men vi har inte ätit en enda dålig måltid. Allt är så vällagat, gott och även sjukt billigt. Första kvällen åt vi på en supermysig restaurang inne i gamla stan, precis vid vattnet


Idag ska vi besöka lite olika kyrkor och bara gå omkring på stan. Det ser jag fram emot. Jag kommer garanterat att åka tillbaka hit fler gånger. Hoppas att får en bra start på veckan där hemma! KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply