Okategoriserade

Helgen började riktigt bra

Hej alla underbara! Hoppas att ni har haft en skön start på lördagen? Själv har jag precis haft bästa tänkbara inledning på den här helgen, med att leda två Full Body-pass på Barrys. Jag älskar verkligen det jobbet. Det är något speciellt med att få peppa, pusha och leda en hel klass som bara krigar på till sista sekund. Det ger mig så otroligt mycket energi och det kan jag leva väldigt länge på! Även om vi bara varit igång en vecka nu, så är det redan bra tryck på alla klasser och jag känner på mig att den här hösten kommer bli GRYM.

Direkt efter mina klasser så maxade jag (bokstavligt talat) till cetralen för att hinna med en flygbuss till Skavsta (som jag sitter på nu). Jag ska möta mamma, mina systrar, farmor, min faster och min kusin Linnea där, för att åka vidare mot Gdansk. Farmor fyller 80 så vi har köpt resan som en överraskning till henne! Det ska bli väldigt mysigt att bara umgås med familjen, gå på spa och äta gott i några dagar.

KRAM på er

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply