Resor

Här skulle jag gärna stanna kvar

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en härlig vecka.  Själv ”vaknade jag upp” i den här fantastiska sommaridyllen i Smögen imorse. Jag, Ida och Lasse tog bilen hit igår kväll och kommer stanna kvar tills på söndag. Vi är i första hand här för att föreläsa för ett företag imorg0n (vilket ska bli superkul), men vi har definitivt hunnit njuta till fullo idag ändå. Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter en liten utflykt med båt, som vi gjorde till Kungshamn. Vi åt middag och tittade på en standup-show där.


De första bilderna är utsikten från vårt hotellrum som vi bor på inatt. Den är inte helt tokig med andra ord.


Även fast vi bara har varit här i en dag så känns det som att vi har hunnit uppleva en hel del. Jag och Dennis (som bjudit ner oss) startade dagen med en lugn jogg/promenad innan frukost, vilket var SÅ härligt. Vi sprang vid sidan av havet i en magisk skärgårdsmiljö och som avslutning tog vi ett dopp i havet. Efter att vi ätit en god frukost så packade vi en liten strandväska och gick ner till havet i någon timme. Jag trodde att det skulle vara betydligt mer människor där nere idag, men vi var ganska ensamma.


Jag kan inte förstå att jag inte har varit här tidigare, det är magiskt här. Det finns ju så många vackra platser i Sverige som man verkligen borde uppleva. Smögen är ett av dem. Jag ser fram emot att spendera två härliga dagar till här nere.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Heddan
  15 juli, 2017 at 18:00

  Ser underbart ut <3 Ni får gärna adoptera mig ;)
  Funderade på ett inlägg du skrev för ett tag sedan om solskydd. Tänkte höra vad du använder för hudlotion, schampo och balsam? Eftersom du ju tränar ganska mycket så måste du ju också duscha en del och din hud ser alltid så strålande och vacker ut.
  Tack för all inspo och kloka erfarenheter du delar med dig, det är generöst att bjuda så på sig och vara så sårbar.

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   20 juli, 2017 at 11:59

   Hej fina du! Haha absolut ;)

   Jag använder nästan bara hudvårdsprodukter (även shampo och balsam) från ett märke som heter Maria Åkerberg. Det är helt ekologiskt och innehåller inget skit. Det kostar en del, men jag tyckrér att det är värt varenda krona. Jag använder även en ansiktskräm från La Roche Posay (finns på apoteket). Min hud blev så mycket bättre när jag slutade använda produkter med parabener. Jag smörjer bara in mig med kroppsolja (har en torrolja från Nuxe nu) och är noga med att skrubba huden ofta. Ett enkelt sätt att få mer lyster.
   TACK fina du! Uppskattar dina snälla ord. Ha en grym vecka nu.
   Kram

 • Reply
  Julia
  15 juli, 2017 at 14:22

  Åh jag älskar smögen, så himla mysigt och nästan ett måste på sommaren. Ett av Sveriges guldkorn verkligen! Tyvärr hinner jag inte med det i sommar :( Njut för mig med och om ni gillar färska skaldjur bara måste ni köpa från smögenbryggan och sätta er och äta på någon härlig klippa, SÅ mysigt och så mycket smögen för mig, tips. Fortsatt ha de underbart. Kram!

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   20 juli, 2017 at 12:00

   Ja helt underbart där!! Jag är faktiskt påväg ner i helgen igen. Ska definitivt köpa räkor. Tack för tipset :D
   KRAM

  Leave a Reply