Träning

Hur överlever man utan träning?

Ja för några år sedan så skulle jag förmodligen inte haft något vidare bra svar på den frågan. Idag vet jag såklart att man klarar sig alldeles utmärkt. Det finns ju människor som inte tränat en dag i sitt liv, så nog går det. Men när träningen normalt sett är en såpass stor och viktig del i livet, så blir det givetvis lite annorlunda. För mig handlar det ju inte om att jag inte vill träna, för det vill jag. Jag älskar att träna och jag mår bra av det. Inget nytt med andra ord. Men att må bra har många innebörder och just nu mår min kropp bra av att ta det lite lugnare. De senaste veckorna har min träning till allra största del bestått av lugna promenader och lite rörlighetsträning. Att jag inte kört styrketräning beror dels på att jag måste låta ärren läka helt från operationen, men också för att jag känt mig trött. Att låta kroppen ”läka” är viktigare än alla knäböj i världen just nu.

Jag skrev ett inlägg på instagram igår om att jag faktiskt inte känner någon stress över att inte kunna träna som vanligt. Jag har hittat ett lugn och en harmoni i det. Det klart att jag saknar att ta i och lyfta tungt, men att gå runt och stressa över det kommer inte göra saken bättre. Jag vet att jag har hela livet på mig att träna som jag vill sen. Å hela livet på mig att bli stark. Med det i åtanke så njuter jag av att ta det lite lugnare nu och jag njuter av att hitta andra saker att fylla dagarna med.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply