event

Champangeyoga och brunch

Jag hade en så sjukt mysig söndag tillsammans med ett gäng fantastiska tjejer! Det var fina Angelica (tillsammans  med Mymusli och Frill Frozen Smoothie) som bjudit in till en ”champagneyoga på Story Hotell. Jag hade lyxen att få ta med mig båda mina systrar och Andrea dit. Det blir alltid lite roligare när de är med. Det är ett perfekt tillfälle att få umgås också. Eventet ägde rum ute på takterassen, vilket var superhärligt.

Vi fick starta med ett rogivande och skönt yogapass som även avslutades med acroyoga för de som ville prova på. Jag kunde dock inte köra så många av positionerna, eftersom jag är nyopererad. Jag fick helt enkelt fokusera på att hitta en bra djupandning ett lugn istället. Men det var kul att se när de andra körde. De var väldigt duktiga hela gänget. När yogapasset var klart, serverades det champagne och smoothiebowls.


Brunchen som vi fick njuta av var GRYM. Det var helt veganskt, glutenfritt och utan tillsatser. Eftersom jag inte är så duktig på veganska rätter så tyckte jag att det var väldigt kul att få lite ny inspiration kring det också. Det finns ju så otroligt mycket gott man kan laga, bara man använder sin fantasi. Vi fick bland annat testa asiatiska vårrullar, taco på riscrust, veganpannkaka med rödkål och chili och sedan en supersmarrig efterrätt.En superbra söndag med andra ord. Jag skulle definitivt kunna tänka mig att starta fler dagar på det här sättet. En riktig lyx!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply