Okategoriserade

Lördagsmys

Hej fina ni! Hoppas att ni har njutit till fullo av den här fantastiska dagen. Eftersom jag har blivit ordinerad vila från min läkare, så är det i princip det enda jag har gjort idag. Jag vaknade vid 06 men somnade om och vaknade vid 10 igen (det behövdes). Resten av förmiddagen gick i samma lugna tempo. Men det är ju så otroligt trist att bara ligga ensam hemma och försöka göra något vettigt med tiden. Det är lite trist också att inte vara ute i solen och njuta, men det är som det är just nu. Efter lunch så ringde Ida och frågade om jag inte skulle komma förbi och hänga med dem en stund. Å det klart att jag ville det. Det kändes lite skumt att stå upp när jag har mycket smärtstillande i kroppen, men jag tog det otroligt lugnt.

Jag lekte lite med Lykke ute i trädgården och sen satt jag och Ida i skuggan och planerade lite inför ett projekt som vi ska ha framöver. Det ska bli sjukt kul att jobba tillsammans med min syster. Vi kompletterar varandra väldigt bra, så jag tror att det kommer funka galant. Får berätta mer om det snart. Nu är jag iallfall hemma på soffan igen och ska försöka hitta motivation till att laga något spännande till middag. Jag får se hur det blir med det. Ha en mysig kväll nu gänget.

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply