event Training

Löparträff inför Vårruset

Det börjar närma sig tjejer! Nu är det faktiskt mindre än en vecka tills det är dags att springa Vårruset tillsammans. Jag är supertaggad. Loppet går både måndag 22 maj och tisdag 23 maj och ni kan välja vilken av dagarna som passar bäst. Jag kommer springa tillsammans med mitt tjejgäng på måndag. Eftersom vi älskar att springa ihop så bestämde vi oss för att anmäla oss som ett lag. Vi kommer alltså att köra loppet tillsammans, ha likadana teamtröjor och när vi har gått i mål så blir det en gemensam picknick i parken.I mitt lag så har jag valt att ha med mina allra bästa vänner . De är alla lika laddade som jag är för att springa på måndag. Jag kan faktiskt inte tänka mig bättre sällskap längs banan än just dem. Vi gillar alla att springa, men är på helt olika nivå löpmässigt.I mitt lag så har jag Petronella, som spelar elitfotboll i Djurgården och springer varje dag. Jag har min syster Ida och Sara som båda fick barn för några månader sedan och precis börjat jogga igen. Sen är det jag själv, som springer någon gång i veckan, när jag känner för det. Med i laget är även Madde som tävlar i olika hinderbanelopp och kör mycket intervaller. Till sist så har vi det Sandra och Andrea som inte springer så ofta, utan kör helst styrketräning.

Vi är helt olika, men har en sak gemensamt och det är att vi älskar att röra på oss och helst tillsammans. Det är en av de sakerna som jag verkligen gillar med Vårruset, att alla kan vara med. Oasvett nåvå eller löparvana så finns det en plats för alla. Anmäl ett eget lag HÄRIgår startade vi dagen med en väldigt rolig löparträff i Hagaparken, inför loppet nästa vecka. Jag fick med mig några av tjejerna från mitt eget lag och det var även några andra glada löpare där. kl 07 möttes vi upp på Friskis och Svettis, för att springa tillsammans. Morgonens tema hade lite samma fokus som vi vill att loppet nästa vecka ska ha, nämligen på löparglädje, gemenskap, energi och inspiration. Vi fick lyxen att ha duktiga Lisa Beskow som tränare under passet, vilket var superkul.  Löparträffen började med att vi körde en gemensam uppvärmningsjogg ner till Hagaparken. Väl på plats fick vi en kort genomgång om vad som är extra viktigt att tänka på i löpningen och framförallt i fotnedsättningen. Efter det så fick träna löpteknik i par, vilket var superkul. Passet avslutades med en liten stafett innan vi joggade tillbaka till Friskis och Svettis, för att äta frukost. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg om Vårruset, så har jag ju möjlighet att ge alla mina härliga följare hela 50 kronor rabatt vid varje anmälan. Den möjligheten finns fortfarande kvar fram tills loppet nästa vecka. Så vad väntar ni på?

Anmälan görs på vårruset.se och ni använder koden ELIN för att få min rabatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply