Resor Training

Ge dig själv en nystart i livet

Jag älskar att omge mig med drivna och målmedvetna personer. Det får mig att själv bli mer motiverad och våga sätta upp höga mål. Jag har en himla tur som har en familj som verkligen brinner för saker de tror på och som alltid ger 110% i det som de tar sig an. Det är fantastiskt! Nu har mina två svågrar Lasse och Markus dragit igång en väldigt spännande satsning på träningsresor. Något som verkligen ligger i tiden! De båda brinner för träning, hälsa och de har lärt mig otroligt mycket om kost och näring genom åren. Nu är tanken att även kunna hjälpa andra människor att hitta nya vanor, bli inspirerade till att leva mer hälsosamt samt att utbildas och motiveras. Det är i huvudsak en nedstressande och avkopplande resa för kropp och själ där du även får möjlighet att finna ro genom att yoga och meditation. Något som jag tror att alla människor skulle behöva.

Det ligger mycket kärlek och tanke bakom projektet och jag är väldigt stolt över dem och hur fantastiskt bra det blev.  Å nu är det alltså äntligen dags för första resan ner till Mar de Pulpi, som ligger vid fantastiska Almeriakusten i Spanien. Alla deltagare kommer att bo i nybyggda lägenheter precis vid havet. Helt underbart med andra ord!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0659

 

Mer info om projektet:

”Det är alltid bra att ge sig själv en nystart i livet, vare sig det handlar om att skapa nya och hälsosammare mat- och träningsvanor eller att ge sig själv ett mer harmoniskt sinne”

Den olympiske guldmedaljören Lars Frölander samt kocken och vinnaren av svenska Idol, Markus Fagervall, kommer att vara värdar för nystartslägret mellan 22 och 27 november 2016 i Mar de Pulpí, Almeria, Spanien.
Nystartslägret kommer även att hållas under våren 2017.

För att maximera Nystarten så kommer enbart smoothies, juicer och soppor serveras under veckan. Yoga och meditation liksom verktyg att långsiktigt förändra negativa vanor i livet är dagliga inslag och du kommer åka hem stärkt och med ett mer positivt och lugnt sätt att leva i dagens hektiska värld. Du kommer även att ta del av flertalet föreläsningar som behandlar de senaste forskningsrönen kring sambandet mellan mat och hälsa av David Stenholtz, överläkare i onokolgi och ordförande i Läkare för framtiden.

PRIS PER PERSON:

1 500€ per person (i 2-rums lägenhet för 2 personer)
1 700€ per person (i 1-rums lägenhet för 1 person)
Flygbiljetter ingår ej (Närmsta flygplatserna är Almeria, Alicante, Malaga och Murcia.)

Datum: 22 till 27 november 2016

I PRISET INGÅR:
En två veckors matplan innan nystartslägret
En fyra veckors matplan efter nystartslägret
Föreläsningar om träning, mat och livsstil av Lars Frölander och Dr David Stenholtz, onkolog och ordförande för Läkare för framtiden
Guidad daglig meditation av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare
Två dagliga yogaklasser i olika stilar av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare
Frukost, lunch och middag med organiska soppor, smoothies och juicer av Lars Frölander och Markus Fagervall
Utflykt och vandring i omgivningen med Mar de Pulpí Sports Centers egen instruktör
Fem nätter i en lägenhet vid havet i Mar de Pulpí som är fullt utrustad
Transfer till och från Alicantes flygplats

Anmälan hittar ni HÄR 

IMG_0692

Anmäl dig tillsammans med din familj, dina vänner eller kom själv och möt likasinnade på plats, allt i en vacker miljö på Mar de Pulpí anläggningen i Almeria. Nystartslägret passar alla som vill ta sin hälsa till nästa nivå. Du kommer att få njuta av hälsosamma organiska växtbaserade soppor, smoothies och juicer varje dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply