Training

Träningen just nu!

Som ni vet så vill jag gärna köra lite allt möjlig när det gäller min träning, och helst samtidigt. Då jag kört mycket tung styrka hela hösten så var som sagt tanken att jag nu skulle köra mer explosivt och mer löpning nu i vår/sommar. Det har dock blivit lite dåligt med det nu den senaste veckan hehe. Jag har jobbat väldigt långa dagar och då har det varit mer motiverande att gå till gymmet och lyfta tungt, eftersom det är det jag är bra på. Å i Turkiet så blev det mest morgonpromenader och styrketräning med kroppsvikten. Men det viktigaste för mig är alltid att köra det som jag känner för och det jag tycker är roligt, så just nu när det är mycket jobb och långa dagar så kommer fokus enbart ligga på den träning som jag känner mig trygg och stark i. Ser dock fram emot att börja lägga in mer explosiv träning så fort det blir lugnare med jobb.

Vad har ni för upplägg just nu?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Alice
    31 maj, 2016 at 19:17

    Har egentligen inte direkt något upplägg med träningen, men satsar nu på att springa milen under 50 min i sommar, så mycket intervaller blir det varvat med lättare styrketräning. För mig är inte det viktigaste inte hur man tränar utan att man tränar, vilket du är ett lysande exempel på!
    Kram

  • Leave a Reply