event Träning

Yoga och frukost-en perfekt kombination.

vitaminwell_groundedfactory18vitaminwell_groundedfactory17vitaminwell_groundedfactory15vitaminwell_groundedfactory13vitaminwell_groundedfactory16vitaminwell_groundedfactory8vitaminwell_groundedfactory7vitaminwell_groundedfactory6vitaminwell_groundedfactory5vitaminwell_groundedfactory4vitaminwell_groundedfactory3vitaminwell_groundedfactory2
Hej alla glada! Hoppas att ni har haft en fantastisk dag i solen. Min torsdag startade väldigt bra, redan vid 7.15, på Yogayama imorse. Det var Vitamin Well och Grounded Factory som hade bjudit in till en mysig morgon med Free yoga och frukost. Det var längesen jag körde yoga senast så det var härligt att få testa ett klass igen. Varje gång jag har varit på yoga så tänker jag alltid att jag borde köra oftare, vilket jag definitivt ska försöka göra!

Morgonens klass var en blandning av meditation, andningsövningar och ”klassisk yoga”. Vi började med att ta på oss varsin ögonbindel och sedan fick vi ”skaka loss till musik”. Tanken var att vi skulle försöka gå in i vår egen värld och försöka släppa loss helt i vår egen takt. Det var väldigt läskigt till en början, men efter en stund var det är häftig känsla att bara kunna fokusera på känslan av att ”vara i nuet”och kunna släppa lite på sina mentala spärrar.

De fantastiska mattorna som vi körde på (och som vi även fick med oss hem) kommer från Grounded FactoryDe är inte bara sjukt fina utan de är gjorda av naturligt gummi och är het fria från gifter och kemikalier. Läs med om dem HÄR

DSC08868 DSC08870 DSC08871DSC08875 DSC08876 DSC08878 DSC08879 DSC08885 DSC08883 DSC08887 DSC08888 DSC08890

Efter klassen så gick vi upp på övervåningen och åt en god frukost tillsammans! Definitivt en bra start på dagen :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply